Vállalatunk 

90 éves történelmünk során exponenciálisan növeltük tevékenységünket. Jelenleg európai, ázsiai és amerikai üzemekben gyártunk, és a világ minden táján működünk. 

Minden tevékenységünk alapja a fejlődés és az innováció

Folyamatosan törekszünk a kiválóságra, valamint termékeink és munkamódszereink fejlesztésére. Bárhol is tevékenykedünk, ugyanazt a szintű figyelmet szenteljük ügyfeleinknek, munkatársainknak és annak a társadalomnak és környezetnek, amelynek részesei vagyunk, és folyamatosan feltesszük magunknak a kérdést: „Hogyan tovább?”

Kulcsfontosságú a mindennapi életünkhöz

Büszkék vagyunk globális jelenlétünkre és az általunk gyártott különleges termékekre, melyekkel a világ minden táján jelen vagyunk a különféle ágazatokban.

Güntner milliók életét érinti, a friss élelmiszerektől kezdve az irodaházak kényelmes beltéri hőmérsékletének biztosításán és az adatközponti megoldásokon át az energiatermelésig.

the power of progress

Play video

90 évnyi fejlődés

Az 1931-ben Münchenben hűtőgyártóként alapított cégünk a folyamatos fejlődésre való törekvésünknek köszönhetően a kereskedelmi hűtés és feldolgozás globális szakértőjévé vált.

90 éves történelmünk során exponenciálisan növeltük tevékenységünket. Jelenleg európai, ázsiai és amerikai üzemekben gyártunk, és a világ minden táján működünk. 

Ismerje meg vezetői csapatunkat 

Christian Weiser

vezérigazgató és igazgatósági tag 

Christian, az A-HEAT vezérigazgatója immáron közel 30 éve dolgozik a Güntnernél, melyből 18 évet külföldön töltött. Az Oroszországban, Indonéziában, Dél-Afrikában és Mexikóban eltöltött évek során ezen Güntner telephelyeket fejlesztette és irányította. Christian igazgatótanácsi kollégáival együtt gondoskodik a Güntner stratégiai és operatív irányításáról, illetve támogatja a legkorszerűbb gyártási technológiákat és a vállalat folyamatos fejlődését. 

ROBERT GERLE

stratégiai igazgató és igazgatósági tag 

Robert, az A-HEAT stratégiai igazgatója a több mint 30 éves tapasztalatával beírta magát a Güntner történetébe. Napjainkban az értékesítés, a marketing és a technológia globális mozzanatait felügyeli, emellett szenvedélyesen törekszik a Güntner stratégiai globális térnyerésére és a márkanév ismertségének növeléséremiközben folyamatosan igyekszik kihívni a status quo-t. 

Gernot Puntigam

ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ - EURÓPA

Gernot Puntigam kiemelkedő tapasztalatokkal rendelkezik a nemzetközi ipart illetően beleértve Ázsiát, Amerikát és Európát. Szaktudása kiterjed a menedzsment, értékesítés, stratégiai marketing és üzlet fejlesztés területeire. Számos ipari IT rendszerekhez való hozzáértésének köszönhetően ügyvezető igazgatóként az értékesítés és marketing területeire, valamint a digitalizáció témájára összpontosít.

michael freiherr

ügyvezető igazgató és technológiai igazgatóEurópa 

A K+F ügyvezető igazgatójaként és műszaki igazgatóként Michael az innovatív és okosmegoldások, valamint az energiahatékonyság és a fenntarthatóság szakértője. A hűtőrendszerek tervezésében szerzett tapasztalata révén mélyreható ismeretekkel rendelkezik a hűtés és a HVAC területén.

miguel garrido

ügyvezető elnök USA  

Miguel ügyvezető elnökként az USA-ban, azon belül az észak-amerikai ügyfelek körében a Güntner hírnevének öregbítéséért felelősA több mint 24 éves hőátadási folyamatokban és technológiában szerzett ismereteit az üzletfejlesztés vezetőjeként, innovátorként és elkötelezett nemzetközi csapatépítőként is tudja kamatoztatni. 

javier tamez

pénzügyi igazgató Észak- és Latin-Amerika

Javier 2009-ben csatlakozott hozzánk. Aészak- és latin-amerikai régió pénzügyi és HR részlegeinek vezetőjeként és az acéliparban és az elektromos alkatrészek gyártásában szerzett széles körű kereskedelmi tapasztalataival gazdagítja vállalatunkat.  

michael schmid

stratégiai igazgató Latin-Amerika és Brazília   

A kereskedelmi és ipari hűtés területén szerzett több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező Michael Latin-Amerika-szerte az ügyfélkapcsolatok építéséért felel.  

everardo gomez

ügyvezető igazgató Mexikó   

Everardo termodinamikai mérnökként 2004-ben csatlakozott a Güntnerhez, majd 2018-ban ügyvezető igazgatóvá nevezték ki. Szenvedélyesen törekszik az ügyfelek elégedettségének elnyerésére, gyáraink folyamatos fejlesztésére, valamint termékeink és folyamataink megújítására.

osni caron

vezérigazgatóBrazília 

Osni 2008-ban csatlakozott hozzánk. A Güntner Brazília vezérigazgatójaként a szolgáltatásokra és az ügyfelek, az értékesítés és a pénzügyek közötti kapcsolatok erősítésére összpontosít.

Fabricio Dedavid Nascimento

műveleti igazgatóBrazília   

Fabricio 2003-ban tartályokra és ipari hűtésre specializálódott gépészmérnökként csatlakozott a Güntnerhez. Jelenleg a brazíliai gyár működéséért és az ECOSS globális fejlesztéséért felel.

glen wiles

ügyvezető igazgató Ázsia és a Csendes-óceáni térség   

Glen 2004-ben csatlakozott a Güntnerhez az ausztráliai régió értékesítési igazgatójaként. Az évek során karrierje a Güntnernél folyamatosan fejlődött, mostanra az Ázsia és a Csendes-óceáni térség gyártási és értékesítési műveleteinek vezetője lett, így lehetősége nyílik az értékesítésben és az ügyfélszolgálatban szerzett ismereteit kamatoztatni.  

Hendra Damardjaya

pénzügyi és adminisztrációs igazgató Ázsia és a Csendes-óceáni térség  

Hendra 2007-ben csatlakozott a Güntnerhez. Indonéziai irodánk pénzügyi és adminisztrációs igazgatójaként ő vezeti az indonéziai folyamatokat támogató csapatot, beleértve a pénzügy, kontrolling, a HRaz IT, valamint a vállalati erőforrás-tervezés területeit. 

EGY JOBB VILÁG 

TERMÉSZETES HŰTŐKÖZEGEK 

Hiszünk a természetes hűtőközegek erejében és abban, hogy biztonságos és fenntartható használatukkal egy jobb világot teremthetünk.

Az olyan anyagok, mint a szén-dioxid, az ammónia, a szénhidrogének, a levegő és a víz, életképes alternatívát kínálnak a mesterséges hűtőközegek helyett, amelyek jelentős üvegházhatásúgáz-kibocsátást okoznak, és veszélyt jelentenek az emberekre és a környezetre is.

A természetes hűtőközegek már csaknem egy évszázada részei vállalatunk tevékenységének, és kulcsszerepet játszottunk előnyeik tudatosításában. Korszerű laboratóriumunkban folytatjuk tesztelésüket és felhasználási módjaik kutatását, és igyekszünk minden partnerünknek lehetőséget biztosítani a használatukra.

A holnap kihívásainak megoldása ma

A kutatás és fejlesztés mindig is a Güntner egyik hajtóereje volt. Modern tesztelőlaboratóriumainkban nemzetközi csapatok dolgoznak a hűtési és hőelvezetési rendszerek jövőbeli megoldásainak megtervezésén. 

Hiszünk abban, hogy az innováció a sokszínű, több tudományágat átfogó gondolkodáson alapul, és ösztönzi a külső partnerekkel, szakértőkkel és egyetemekkel való együttműködést.

Legfrissebb hírek

Legfrissebb hírek

Olvassa el a Güntnerrel kapcsolatos legfrissebb híreket, köztük a termékekkel, márkákkal és a vállalattal kapcsolatos újdonságokat!

Karrier

Karrier

A nagy ötletek a megfelelő emberekkel kezdődnek. Ha dinamikus karrierre vágyik egy jövőorientált vállalatnál, tekintse meg legújabb állásajánlatainkat!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Több mint 50 országban működő irodákkal és 6 gyártóüzemmel Európa, Ázsia és Amerika területén mindig melletted állunk.

Kezdje el a tervezést

Egyeztesse velünk következő projektjét