Karrier Güntnernél

A Güntner csapatának tagjaiként segítünk megteremteni a jólétet és boldogulást a jövő generációi számára, ügyelve környezetünk védelmére. .

Légy része valami nagyszerűnek!

Güntnernél hiszünk abban, hogy a nagy ötletek a megfelelő emberekkel kezdődnek. A megfelelő emberek pedig olyan környezetben tudnak kibontakozni, ahol ötleteik megvalósítására ösztönzik őket. Ha dinamikus karrierre vágysz egy jövőorientált vállalatnál, akkor ne keress tovább!

A partnered a fejlődésben

Güntner a lehető legjobb lehetőségekekínálja munkatársainak a szakmai siker eléréséhez és a személyes fejlődéshez. 

Változatos, elkötelezettséget és kreativitást igénylő munkát, valamint egy olyan vállalat globális nézőpontját, amely értékeli a teljesítményt, és hosszú távú fejlődési lehetőséget biztosít – nálunk Tállsz a középpontban. Lehetőséget kínálunk arra, hogy fontos döntéseket hozz egy sokszínű és támogató munkakörnyezetben. 

Osztozunk munkatársaink céljaiban, és segítünk nekik olyan döntéseket hozni, amelyek előremozdítják ambícióikat – együttes felelősséget vállalunk vállalatunk minden tagjának javára. 

Jövőképünk

Always a solution ahead

Arra törekszünk, hogy olyan megoldásokkal szolgáljunk, amelyek révén a vállalkozások alkalmazkodhatnak a kihívásokhoz, és sikeresek maradhatnak. Mindannyian arra vágyunk, hogy segítsük társadalmunk fejlődését – a Güntner csapatának tagjaiként segítünk megteremteni a jólétet és boldogulást a jövő generációi számára, ügyelve környezetünk védelmére.  

Közel egy évszázadnyi kiváló műszaki és mérnöki örökségünk révén megfelelő szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezünk a fűtés, hűtés és energiakezelés terén ahhoz, hogy nagy teljesítményű rendszereket biztosíthassunk partnereinknek. 

Csapatunk tagjaként megszerezheted az új generációs kihívások azonosításához szükséges magabiztosságot és leleményességet, és máris hozzáláthatsz azok megoldásához. Újításra inspirálunk, és mindig egy megoldással előbbre járunk ügyfeleinkkel együtt. 

 

Milyen szerepet fogsz játszani a jövőnkben?

Akár innovációs csapatunkhoz csatlakozol, és új termékeket fejlesztesz, új munkamódszereket keresel, vagy a hatékonyság növelésén dolgozol, akár fenntarthatósági projektek révén gondoskodsz bolygónk jövőjének védelméről, a Güntnernél rengeteg lehetőség kínálkozik arra, hogy változtass a dolgokon. 

Güntnernél arra számíthatsz, hogy támogató munkakörnyezetben, a szervezeti struktúrának és a nyílt kommunikációnak köszönhetően gyors döntéshozatali csatornák révén dolgozhatsz a saját munkakörödben. 

Lehetőséget kínálunk arra is, hogy más régiókban dolgozz, ami a szabadság magasabb szintjét biztosítja, míg a fejlett képzés, valamint a csúcstechnológiás tesztberendezések és laboratóriumok révén minden szükséges eszköz rendelkezésedre áll a sikeredhez 

Kollégáink jelentik a legnagyobb értéket

Értékeink tükrözik, hogy kik vagyunk, hogyan végezzük a munkánkat, és hová akarunk eljutni. Általuk lettünk azzá, akik ma vagyunk, és ők határozzák meg vállalatunk jövőjét is. 

HOZZÁÉRTÉS 

Törekszünk megérteni és meghaladni ügyfeleink igényeit. 

FELELŐSSÉGVÁLLALÁS 

Tudatában vagyunk a világra gyakorolt hatásunknak, célunk a pozitív, hosszú távú fejlődés. 

ENERGIA  

Megragadjuk az alkalmat, és lendületesen cselekszünk. Minden kihívást tettre készen fogadunk, és működőképes megoldásokat kínálunk. 

HITELESSÉG 

Ügyfeleink megbíznak bennünk  támogatjuk üzleti céljaikat, és segítünk nekik hatékony döntéseket hozni. 

Bepillantás a Güntner világába

Mindennap új inspirációt kapok a Güntnernél, miközben a világ minden tájáról származó emberekkel értekezhetek egy igazi nemzetközi környezetben.

 

Fidel 

szervizmérnök 

Ha bármilyen hatást akarsz gyakorolni a világra, azt belülről kell kezdened. A Güntner a munkatársaival kezdi – gondoskodik róluk, segíti a fejlődésüket, és meghallgatja a mondanivalójukat.

 

Ivan 

Marketing

A sokszínűségnek köszönhetően a Güntner munkatársai számos különböző nézőpontot ismerhetnek meg, ami innovatív ötletekhez és jobb üzleti eredményekhez vezet.

 

Stefanie 

kontrolling

Pályafutásomat a Güntnernél gyakornokként kezdtem. Annak ellenére, hogy akkor még diák voltam, fontos projektekben vettem részt, amelyek arra ösztönöztek, hogy a legjobbat hozzam ki magamból. Most rajtam a sor, hogy támogassam az emberek ötleteit, és bátorítsam őket, hogy megvalósítsák azokat.

 

Alejandro 

termék- és innovációmenedzsment osztály

Ha a Güntnernél van egy ötleted, amelyért lelkesedsz, megkapod a lehetőséget, hogy megvalósítsd. A Güntner támogatja az ötleteidet.

 

Herbert 

termék- és innovációmenedzsment osztály

Güntnernél végzett munka teret ad a fejlődésnek, és a beteljesülés érzését, a cselekvés és a kifejezés szabadságát nyújtja. Mindezek különlegessé teszik számomra a munkahelyemet.

 

ANTONIA 

HR

Güntnernél soha nem mondunk nemet egy kihívásra vagy változásra. Ehelyett a válaszunk mindig: »Ez izgalmas, beszéljünk róla!«

 

 David 

Értékesítés

Güntnernél már a kezdetektől fogva lehetőséged
nyílik az aktív felelősségvállalásra.

 

Veronika 

Marketing

A Güntner folyamatosan új területek és ötletek felfedezésére sarkall, ami arra ösztönöz, hogy megkérdőjelezzem a meglévő munkamódszereket, és hatékonyabbakat keressek.

 

Miklós 

gyártástechnológiai igazgató

A munkavégzésben biztosított függetlenség és önállóság ihletet ad.
Tudom, hogy felelősséggel tartozom, és büszke vagyok rá.

 

Paula 

marketing

Közös fejlődés

Güntner Akadémia

Szeretnénk, ha a Güntner csapatában mindenki lehetőséget kapna arra, hogy továbbfejlessze képességeit és ismereteit. Büszkék vagyunk egyedülálló képzési platformunkra, a Güntner Akadémiára.

Évente számos webinárium, e-tanulási oktatóanyag és igény szerinti képzés révén a Güntner Akadémia változatos, világszerte elérhető és személyre szabott képzési platformot kínál a munkatársaknak.

így lehetővé téve szakmai és személyes fejlődésüket. Válogatott professzionális oktatók és külső partnerek segíteneneked abban, hogy bővítsd készségtáradat, és naprakész maradj 

Milyen szerepet fogsz játszani történetünkben?

Csatlakozz csapatunkhoz!