Kereskedelmi hűtés

A friss és egészséges élelmiszerekhez való folyamatos hozzáférés alapvető része a modern életnek. Tapasztalatunk és szakértelmünk révén mi vagyunk a legmegfelelőbb partner, ha kiskereskedelmi üzletek, kisboltok és éttermek hűtési megoldásairól van szó. 

Garantált minőség és megbízhatóság

Tudjuk, hogy az élelmiszerek frissen tartása kulcsfontosságú az Ön vállalkozása számára. Éppen ezért kereskedelmi hűtőkészülékeinket úgy terveztük meg, hogy biztosítsák az áruk egyforma minőségét.

Hogy megkönnyítsük az Ön életét, kereskedelmi léghűtőinket és kondenzátorainkat raktáron tartjuk a gyors szállítás érdekében, egyszerű telepítésükkel pedig időt takaríthat meg.

Hosszú élettartamra tervezve

Minden egységünket úgy tervezzük, hogy megfeleljen az Ön elvárásainak: A kiváló minőségű anyagok és alkatrészek, valamint a tartós, porszórt bevonattal ellátott alumíniumburkolat hosszú élettartamot biztosít. Ezenkívül az összes anyag élelmiszer-biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik, a felületek egyszerűen letörölhetők, és a teljes burkolat könnyen hozzáférhető a vizuális ellenőrzés érdekében – mindez azt jelenti, hogy a legszigorúbb higiéniai normáknak való megfelelés garantált. 

Fedezze fel

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEINKET

Élelmiszer kiskereskedelem

Élelmiszer kiskereskedelem

Vendéglátás

Vendéglátás

Étel előkészítés

Étel előkészítés

Hatásunk

Fedezze fel
világunk

Közel egy évszázadnyi kiváló műszaki és
mérnöki örökségünknek köszönhetően
büszkék vagyunk arra, hogy folyamatosan
hatékony megoldásokat kínálunk partnereinknek.