IT-HŰTÉS 

Amint a modern élet egyre inkább digitalizálódik, a szerverközpontok jelentősége világszerte növekszik. Az adatközpontok rendkívül összetett rendszerek, amelyek számos különböző komponenstől függnek – az egyik legfontosabb ezek közül a hűtés.

Hatékony hűtési megoldások

szerverközpontok hatékonyságra összpontosító vezetői általában a megszállottan felügyelik a hőmérsékletet. Ez kulcsfontosságú, mivel a kiszolgálók hatalmas mennyiségű hőt termelnek, és az energiaköltségek csökkentése növeli a szerverközpontok jövedelmezőségét. Ugyanilyen fontos, hogy a létesítményt a nap 24 órájában ideális hőmérsékleten tartsák, hogy megakadályozzák a kulcsfontosságú informatikai berendezések túlmelegedését, ami leállást okozhat.

A nagyméretű rendszerekben szerzett tapasztalatainknak köszönhetően megbízható partnerek vagyunk az IT-hűtés terén. Így biztos lehet abban, hogy a kiváló minőségű termékekből álló portfóliónk egyszerre kínál energiahatékonyságot és megbízható működést. 

Ön irányít

A nagyobb nyugalom érdekében kiegészítő vezérlőrendszerek és tartozékok állnak rendelkezésre. 

GMMnext intelligens vezérlőrendszer jelentős, akár 30%-os energiamegtakarítást biztosít. Ezenkívül számos biztonsági opcióval rendelkezik, így gondoskodik a zökkenőmentes üzemeltetésről, és megelőzi a leállásokat. 

Ha mindig stabil működésre van szüksége – különösen magas környezeti hőmérséklet esetén –, a HydroBLUTM adiabatikus előhűtő rendszerünkre támaszkodhat.  

Fedezze fel

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEINKET

Adatközpont

Adatközpont

Hatásunk

Fedezze fel
világunk

Közel egy évszázadnyi kiváló műszaki és
mérnöki örökségünknek köszönhetően
büszkék vagyunk arra, hogy folyamatosan
hatékony megoldásokat kínálunk partnereinknek.