IPARI ÉTELHŰTÉS ÉS -FELDOLGOZÁS 

A fogyasztók elvárásai a friss élelmiszerekkel, a választék bőségével és az azonnal fogyasztható ételekkel szemben még soha nem voltak ilyen magasak. Az élelmiszeripar ezek kielégítéséhez az év minden szakában a hűtési megoldásokra támaszkodik. 

Szakértelmünkkel változást hozunk

Mi vagyunk az élelmiszeripar hűtőberendezéseinek első számú gyártója. Ennek oka, hogy tapasztalatunkra, termékeink megbízhatóságára és szakértői tudásunkra építve gondoskodunk igényei kielégítéséről.  

Minden egységünket úgy tervezzük, hogy megfeleljen az Ön elvárásainak: A kiváló minőségű anyagoknak és alkatrészeknek köszönhetően termékeink hosszú élettartamúak. Ezenkívül az élelmiszer-biztonsági tanúsítvánnyal rendelkező anyagoknak, valamint az ellenőrzést és tisztítást megkönnyítő egyszerű hozzáférésnek köszönhetően garantált a legszigorúbb higiéniai normáknak való megfelelés is.

Személyre szabott termékek az Ön sikeréért

Tudjuk, hogy mennyire fontosak a személyre szabott termékek az Ön egyedi igényeinek kielégítéséhez, ezért termékeinket illetően teljes rugalmasságot kínálunk Önnek. A készülékméretek és -formák, anyagok és kiegészítők széles választéka áll a rendelkezésére.

Fedezze fel

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEINKET

élelmiszer feldolgozás

élelmiszer feldolgozás

érési kamra

érési kamra

Raktározás

Raktározás

Kezdje el a tervezést

Beszélje meg velünk
következő projektjét