HVAC

Bár a kellemes szobahőmérsékletet a modern társadalmakban természetesnek tekintjük, mégis gondos tervezést igényel. Tapasztalatunk és szakértelmünk révén mi vagyunk a legmegfelelőbb partner, ha szállodák, bevásárlóközpontok, kórházak, irodaházak és még sok más épületbe tervezett légkondicionálási megoldásokról van szó.

Tökéletes integrációra tervezve

Napjainkban az építészek számos kihívással szembesülnek: funkcionális és látványos épületeket kell tervezniük, miközben a helyi követelményeknek megfelelő műszaki berendezéseket kell beépíteniük. Ezeknek az épületeknek a klimatizálásában fontos szempontok a zajszintre és a berendezések méreteire vonatkozó szigorú előírások – különösen ha az épületek lakóövezetekben találhatók. 

Széles portfóliónknak köszönhetően mindig a legjobb megoldást szállítjuk az Ön egyedi projektjéhez. Akár korlátozott alapterületre, akár csökkentett beépítési magasságra van szüksége, mi biztosítani tudjuk az Ön igényeinek megfelelő terméket. Termékeinket úgy tervezzük, hogy minimális zajkibocsátást okozzanak.

Ön irányít

A nagyobb nyugalom érdekében kiegészítő vezérlőrendszerek és tartozékok állnak rendelkezésre. 

GMMnext intelligens vezérlőrendszer jelentős, akár 30%-os energiamegtakarítást biztosít. Ezenkívül számos biztonsági opcióval rendelkeznek, így gondoskodnak a zökkenőmentes üzemeltetésről. 

Ha mindig stabil működésre van szüksége – különösen magas környezeti hőmérséklet esetén –, a HydroBLUTM adiabatikus előhűtő rendszerünkre támaszkodhat.  

Fedezze fel

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEINKET

Irodaház

Irodaház

Bevásárló központ

Bevásárló központ

Távfűtés

Távfűtés

Kezdje el a tervezést

Beszélje meg velünk
következő projektjét