Energiaellátás és áramtermelés 

Az elektromosság szerves része modern életünk minden részének – minden órában, nap mint nap. Az energiatakarékos megoldások pedig egyre fontosabbá válnak jövőnk szempontjából. 

Jó kezekben van

Tudjuk, hogy minden projektnek sajátos követelményei vannak, amelyek teljes mértékben testreszabható megoldásokat igényelnek. A megfelelő gyártó kiválasztásakor kulcsfontosságú például a helyi biztonsági előírásokban meghatározott szabványok ismerete. 

Ezért ha a Güntnert választja a hűtési megoldásai beszállítójaként, Önhöz rendeljük szakértő tanácsadóink egyikét. Ő fogja tartani Önnel a kapcsolatot, hogy termékeinket az Ön pontos igényeihez igazíthassuk együttműködésünk minden szakaszában. 

Ez a szolgáltatási szint, valamint a legmostohább körülményeket is elviselő egységek gondoskodnak arról, hogy Ön és projektje biztos kezekben lesz. 

Szélsőséges hőmérséklet vagy magasság?

Szárazhűtőink jól viselik a szélsőséges körülményeket. –40 °C-tól (Szibéria környezeti hőmérséklete) akár 50 °C-ig (a Szahara maximális hőfoka) működnek. Termékeink szélsőséges magasságban és kemény időjárási körülmények között is zökkenőmentesen üzemelnek. 

Fedezze fel

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEINKET

Megújuló energiák

Megújuló energiák

Biogázüzem

Biogázüzem

Áramtermelés

Áramtermelés

Kezdje el a tervezést

Beszélje meg velünk
következő projektjét