Energiaellátás és áramtermelés 

Az elektromosság szerves része modern életünk minden részének – minden órában, nap mint nap. Az energiatakarékos megoldások pedig egyre fontosabbá válnak jövőnk szempontjából. 

Jó kezekben van

Tudjuk, hogy minden projektnek sajátos követelményei vannak, amelyek teljes mértékben testreszabható megoldásokat igényelnek. A megfelelő gyártó kiválasztásakor kulcsfontosságú például a helyi biztonsági előírásokban meghatározott szabványok ismerete. 

Ezért ha a Güntnert választja a hűtési megoldásai beszállítójaként, Önhöz rendeljük szakértő tanácsadóink egyikét. Ő fogja tartani Önnel a kapcsolatot, hogy termékeinket az Ön pontos igényeihez igazíthassuk együttműködésünk minden szakaszában. 

Ez a szolgáltatási szint, valamint a legmostohább körülményeket is elviselő egységek gondoskodnak arról, hogy Ön és projektje biztos kezekben lesz. 

Szélsőséges hőmérséklet vagy magasság?

Szárazhűtőink jól viselik a szélsőséges körülményeket. –40 °C-tól (Szibéria környezeti hőmérséklete) akár 50 °C-ig (a Szahara maximális hőfoka) működnek. Termékeink szélsőséges magasságban és kemény időjárási körülmények között is zökkenőmentesen üzemelnek. 

Fedezze fel

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEINKET

Megújuló energiák

Megújuló energiák

Biogázüzem

Biogázüzem

Áramtermelés

Áramtermelés

MUNKÁINK ENERGIAELLÁTÁS
ÉS ÁRAMTERMELÉS

Kezdje el a tervezést

Beszélje meg velünk
következő projektjét